Vi er Scope Investment

Vores udgangspunkt er en dyb konceptuel forståelse for rådgivning om kapitalforvaltning. Vi bygger på mange års erfaring fra vores tidligere virke i bl.a. ledende danske banker, globale investeringsbanker og Multi-Family Offices, hvor vi har rådgivet inden for et bredt spektrum af kapitalmarkedet.

Michael Lund

Partner

Lars-Ulrik Fangel

Partner

John Ewertsen

Partner

Jeanette Clausen

Assisterende kunderådgiver

Peter Faxøe

Analysechef

Poul Skydsgaard Ringbæk

Partner

Peter Faxøe

Analysechef

Thomas Riis Dich

Partner

Danielle Due Andersen

Assisterende kunderådgiver

Jonas Melchior

CEO & Founder

Jens Jørgensen

Chef for kundeafdelingen, Partner

Sara Paaske

Assisterende kunderådgiver

Lars Bedsted Caspersen

CFO

Natasja Kunde

Student

Caroline Frostholm Jørgensen

Analytiker

Mads Dalgaard

Senior Associate

Nikolaj Herlufsen

Portfolio Manager

Jan Bryding

Partner

Andrej Makar

Portfolio Manager

Magnus Lyngby

Student

Natasja Kunde

Student

Magnus Lyngby

Student

Finanstilsynet

Bliv klogere på de højeste branchestandarder   

Karriere

Er du interesseret i at være med på vores team?   

Videre til

Aftal et personligt møde

Michael Lund

Partner

+45 3131 3990

Michael Lund har mere end 17 års erfaring fra den finansielle sektor i ind- og udland, hvor fokus altid har været på rådgivning af formuende privatpersoner og virksomheder. Michael er uddannet Formue- & Investeringsrådgiver, og har blandt andet været ansat hos Saxo Bank og Formuepleje. Michael kom til Scope den 15. september ’23, og skal være med til at styrke vores tilstedeværelse i Danmark.

Lars-Ulrik Fangel

Partner

+45 6130 6035

Lars-Ulrik Fangel har mere end 24 års erfaring fra den finansielle sektor som investeringsrådgiver og i ledelsesfunktioner fra Private Banking i Jyske Bank og Nordea. De seneste fire år som rådgiver for større Family Office kunder i Selected Advice med fokus på både likvide og illikvide investeringer. Lars-Ulrik har en HD, er certificeret investeringsrådgiver og uddannet gruppeanalytiker ved IGA i Aarhus. Han kom til Scope i november ’23.

John Ewertsen

Partner

+45 4050 8998

John Ewertsen har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor med fokus på aktierådgivning og kapitalforvaltning, bl.a. som iværksætter, Head of Asset Management i EIK Bank fra 2007-2011 og partner i Accunia Fondsmæglerselskab A/S fra 2014-2016. Senest har John været direktør hos Aktiefokus. John kom til Scope Investment i 2019.

Jeanette Clausen

Assisterende kunderådgiver

+45 2296 6878

Jeanette Clausen er bankuddannet hos Unibank, og har siden haft forskellige stillinger i finansielle institutter. Jeanette har 21 års erfaring fra Handelsbanken som formueassistent og business supporter. Jeanette startede i Scope den 1. februar 23.     

Peter Faxøe

Analysechef

+45 2851 5668

Peter Faxøe er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet med speciale i finansiering. Tidligere har Peter arbejdet for Danske Bank, Debt Capital Markets, hvor han blandt andet har arbejdet med kreditanalyse af bankens største engagementer. Efterfølgende har Peter arbejdet med udstedelse af diverse former for gældsinstrumenter. Senest fungerede Peter som obligationsdealer. Udover sit virke i Danske Bank har Peter undervist på økonomistudiet på Københavns Universitet i fagene ”Corporate Finance & Incentives” og Erhvervsøkonomi. Peter begyndte som analysechef i Scope Investment i januar 2020

Poul Skydsgaard Ringbæk

Partner

+45 2390 1902

Poul Skydsgaard Ringbæk har siden 1990’erne arbejdet i den finansielle sektor med fokus på kapitalforvaltning og investeringsrådgivning. Poul startede sin karriere hos Danske Bank og har efterfølgende bl.a. siddet som investeringschef hos SEB, chef for Asset Management Sales hos Handelsbanken samt senest fra 2013-2019 siddet som rådgiver for flere af Carnegie Investment Banks største investeringskunder. Poul kom til Scope Investment i 2019.

Thomas Riis Dich

Partner

+45 2046 8335

Thomas Riis Dich har siden 2006 arbejdet i den finansielle sektor med fokus på kapitalforvaltning og investeringsrådgivning. Thomas startede sin karriere i Nordea og har senest fra 2017-2022 siddet som rådgiver for flere af Nykredit’s største investeringskunder. Thomas Riis Dich er uddannet HD i Finansiel Rådgivning fra CBS.
Thomas kom til Scope Investment i april 2022.

Danielle Due Andersen

Assisterende kunderådgiver

+45 2428 6301

Danielle Due Andersen er uddannet finanskonsulent fra Lyngbys Handelsgymnasium i 2018. Danielle har siden 2016 arbejdet i EKF Danmarks Eksportkredit, hvor hun blandt andet har beskæftiget sig med bogføring af forskellige finansielle transaktioner. Herudover har Danielle deltaget i udarbejdelsen af diverse månedsrapporteringer og regnskaber. Danielle er en del af teamet som assisterende kunderådgiver og kom til Scope Investment i januar ’20.

Jonas Melchior

CEO & Founder

+45 2921 2402

Jonas Melchior er uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet og har efter 2½ år hos Eversheds Advokataktieselskab arbejdet med kapitalforvaltning igennem en længere årrække, heraf 6 år i Merrill Lynch Bank of America, hvor Jonas de sidste 3 år var salgsdirektør med ansvar for Norden, Belgien og Luxembourg. Før etableringen af Scope Investment har Jonas været administrerende direktør i Accunia Fondsmæglerselskab A/S og bestyrelsesformand for Accunia Oy.

Jens Jørgensen

Chef for kundeafdelingen, Partner

+45 2339 7083

Jens Jørgensen har mere end 30 års erfaring med rådgivning om kapitalforvaltning og forretningsudvikling fra Jyske Bank og Nykredit. Som tidligere Kundedirektør i Nykredit Private Banking Elite har Jens været en betydelig drivkraft i opbygning af Nykredit indenfor Private Banking segmentet, ligesom Jens har betydelig erfaring indenfor flere aktivklasser. Efter Jens’ 17 år i Nykredit ser Jens frem til at arbejde mere individuelt med kunder og kolleger. Efter uddannelse i Jyske Bank har Jens siden gennemgået diverse faglige videreuddannelser.

Jens kom til Scope Investment den 1. november ’22.

Sara Paaske

Assisterende kunderådgiver

+45 5250 2379

Sara Paaske er uddannet finansøkonom fra Erhvervsakademi Dania i Silkeborg i 2019. Sara arbejdede fra 2014 til 2017 i SAS som serviceassistent. Efter uddannelsen som finansøkonom arbejdede Sara for leasingselskabet Alphabet, hvor hun beskæftigede sig med administrationen af leasingkontrakter, herunder bogføring og fakturering af erhvervskunder. Sara er en del af teamet som assisterende kunderådgiver og kom til Scope Investment i maj 2023.

Lars Bedsted Caspersen

CFO

+45 2019 4518

Lars Bedsted Caspersen er uddannet cand.oecon. fra Århus Universitet har i en årrække beskæftiget sig med økonomi og finansiering i elsektoren. I 2005 skiftede Lars til en stilling som økonomichef i EKF, Danmarks eksportkredit, og blev senere vicedirektør med ansvar for økonomi, risikostyring, kreditvurdering, IT og HR. Herudover var Lars ansvarlig for etableringen af compliancefunktionen i EKF. Lars kom til Scope Investment i januar 2018.

Natasja Kunde

Student

+45 3333 0604

Natasja Kunde studerer cand.polit på Københavns Universitet. Til dagligt bistår Natasja administrationsafdelingen med ekstern rapportering, bogføring og præsentationsmateriale. Natasja er tidligere balletdanser på det Kongelige Teater og underviser i dag både børn og voksne ved siden af studiet. Natasja startede hos Scope Investment i september 2022. 

Caroline Frostholm Jørgensen

Analytiker

+45 2069 8668

Caroline Frostholm Jørgensen er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet med speciale i finansiering. Tidligere har Caroline arbejdet som student for Scope Investment, hvor hun bistod med diverse studenteropgaver, herunder låneadministration, aktie- og kreditanalyse mv. Caroline kom til Scope Investment i juni 2018 og startede fuldtid som analytiker i september 2021. Caroline er ansvarlig for Scope Investments ESG politik.

Mads Dalgaard

Senior Associate

+45 3150 7158

Mads Dalgaard  er uddannet cand.merc. fra CBS i 2016 i Accounting, Strategy & Control. Umiddelbart efter afsluttet uddannelse arbejdede Mads hos Bloomberg i London, hvor han rådgav om finansiel modellering indenfor flere aktivklasser. Efterfølgende har Mads arbejdet med ejendomstransaktioner og rådgivning om udvikling og asset management hos Catella Investment Management i København. Senest har Mads arbejdet hos en af nordens største kapitalfonde indenfor fast ejendom, NREP, med fokus på investeringer i co-living koncepterne UMEUS og Noli. Mads kom til Scope Investment i August 2023.

Nikolaj Herlufsen

Portfolio Manager

+45 2534 1629

Nikolaj Herlufsen er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet med speciale i finansiering. Nikolaj har siden 2017 arbejdet for Danske Bank, Debt Capital Markets, hvor han blandt andet har rådgivet større danske og internationale selskaber i udstedelse af gældsinstrumenter på det europæiske marked. Seneste har Nikolaj arbejdet med syndikering af obligationer for såvel stater som erhvervsselskaber. I Scope Investment fungerer Nikolaj som porteføljemanager med fokus på børsnoterede kreditobligationer, hvilken stilling han tiltrådte i januar 2022.  

Jan Bryding

Partner

+45 6161 3352

Jan Bryding, HD (F) arbejdede igennem en længere årrække i Nordea Markets, hvor han rådgav danske og udenlandske investorer om obligationer, valuta mm. Mens Jan var i Nordea Markets, var han i 3 år udstationeret i New York, hvor han rådgav amerikanske investorer.
Inden Jan kom til Scope Investment i juni ’20 har han siden 2005 rådgivet omkring kapitalforvaltning i SEB Private Banking, DK.

Andrej Makar

Portfolio Manager

+45 5455 8115

Andrej Makar er uddannet HD i Finansiel Rådgivning fra CBS. Med 30 års erfaring fra den finansielle verden har han haft fokus på investment banking, finansielle markeder, trading & sales samt asset management. Andrej har været ansat i CFO- og trading-funktioner i en række forskellige banker. Desuden har han gennem en årrække været medlem af Nationalbankens primary dealer udvalg samt Finansrådets rente og obligations udvalg.

Magnus Lyngby

Student

+45 3333 0604

Magnus Lyngby studerer cand.polit på Københavns Universitet. Magnus bistår til dagligt investeringsafdelingen og middle- og backoffice med afkastrapportering, procesoptimering og databehandling. Magnus har tidligere arbejdet i Danske Banks AML og KYC afdeling for erhvervskunder. Magnus startede hos Scope Investment i maj 2023.

Peter K. Lindegaard

Peter K. Lindegaard er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og arbejder i dag som Head of Listed Investments i Industriens Pension. Han har mangeårig erfaring fra ledelsesposter i den internationale finansielle sektor med kernekompetencer inden for primært kapitalforvaltning og aktivallokering. Peter Lindegaard har tidligere varetaget ledelsesposter i bl.a. Danica Pension og Nordea Group.

Daniel W. Probst

Daniel W. Probst er uddannet cand.merc.fir. fra Copenhagen Business School, hvor han også fungerer som ekstern lektor. Han arbejder i dag som aktiechef i Realdania. Daniel W. Probst har tidligere haft en række poster i den finansielle sektor, herunder bl.a. som analysechef i Gudme Raaschou, chefstrateg i Alfred Berg Asset Management og Investment Manager i TryghedsGruppen.

Mads Skaaning

Mads Skaaning er uddannet cand. merc. fir. fra Copenhagen Business School og arbejder i dag som Obligationschef i PKA. Hans kernekompetencer ligger indenfor obligationer, herunder struktureret kredit og alternative investeringer. Mads Skaaning har tidligere haft investeringsansvarlige poster som Chief Portfolio Manager hos Danske Capital og ansvarlig for kreditinvesteringer i SEB Pension.

Claus Høeg Madsen

Claus Høeg Madsen er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har siden sin karrieres begyndelse i 1970 været advokat hos Bruun & Hjejle, hvoraf som partner siden 1978. I 2016 udtrådte Claus Høeg Madsen af partnerskabet og fungerer i dag som advokat of counsel i Bruun & Hjejle. Han har gennem sin karriere haft en række betydningsfulde bestyrelseshverv, herunder bestyrelsesformand for Tryg Forsikring A/S og dets moderselskab Tryg amba, næstformand i bestyrelsen for Unidanmark A/S, samt bestyrelsesmedlem i Nordea AB (moderselskabet i Nordea-koncernen), det børsnoterede ISS A/S, samt i forsikringsselskabet Trafik gensidigt. Claus Høeg Madsen er fortsat aktiv i sit bestyrelsesarbejde for en række almennyttige fonde.