Vi er Scope Investment

Vores udgangspunkt er en dyb konceptuel forståelse for rådgivning om kapitalforvaltning. Vi bygger på mange års erfaring fra vores tidligere virke i bl.a. ledende danske banker, globale investeringsbanker og Multi-Family Offices, hvor vi har rådgivet inden for et bredt spektrum af kapitalmarkedet.

Michael Lund

Partner

John Ewertsen

Partner

Jeanette Clausen

Assisterende kunderådgiver

Peter Faxøe

Analysechef

Poul Skydsgaard Ringbæk

Partner

Wencke Normand

Student

Peter Faxøe

Analysechef

Thomas Riis Dich

Partner

Danielle Due Andersen

Assisterende kunderådgiver

Jonas Melchior

CEO & Founder

Jens Jørgensen

Chef for kundeafdelingen, Partner

Sara Paaske

Controller

Lars Bedsted Caspersen

CFO

Natasja Kunde

Student

Caroline Frostholm Jørgensen

Analytiker

Mads Dalgaard

Senior Associate

Nikolaj Herlufsen

Portfolio Manager

Jan Bryding

Partner

Andrej Makar

Portfolio Manager

Magnus Lyngby

Student

Maria Kjærgaard Andersen

Student

Natasja Kunde

Student

Wencke Normand

Student

Magnus Lyngby

Student

Maria Kjærgaard Andersen

Student

Finanstilsynet

Bliv klogere på de højeste branchestandarder   

Karriere

Er du interesseret i at være med på vores team?   

Videre til

Aftal et personligt møde

Michael Lund

Partner

+45 3131 3990

Michael Lund har mere end 17 års erfaring fra den finansielle sektor i ind- og udland, hvor fokus altid har været på rådgivning af formuende privatpersoner og virksomheder. Michael er uddannet Formue- & Investeringsrådgiver, og har blandt andet været ansat hos Saxo Bank og Formuepleje. Michael kom til Scope den 15. september ’23, og skal være med til at styrke vores tilstedeværelse i Danmark.

John Ewertsen

Partner

+45 4050 8998

John Ewertsen har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor med fokus på aktierådgivning og kapitalforvaltning, bl.a. som iværksætter, Head of Asset Management i EIK Bank fra 2007-2011 og partner i Accunia Fondsmæglerselskab A/S fra 2014-2016. Senest har John været direktør hos Aktiefokus. John kom til Scope Investment i 2019.

Jeanette Clausen

Assisterende kunderådgiver

+45 2296 6878

Jeanette Clausen er bankuddannet hos Unibank, og har siden haft forskellige stillinger i finansielle institutter. Jeanette har 21 års erfaring fra Handelsbanken som formueassistent og business supporter. Jeanette startede i Scope den 1. februar 23.     

Peter Faxøe

Analysechef

+45 2851 5668

Peter Faxøe er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet med speciale i finansiering. Tidligere har Peter arbejdet for Danske Bank, Debt Capital Markets, hvor han blandt andet har arbejdet med kreditanalyse af bankens største engagementer. Efterfølgende har Peter arbejdet med udstedelse af diverse former for gældsinstrumenter. Senest fungerede Peter som obligationsdealer. Udover sit virke i Danske Bank har Peter undervist på økonomistudiet på Københavns Universitet i fagene ”Corporate Finance & Incentives” og Erhvervsøkonomi. Peter begyndte som analysechef i Scope Investment i januar 2020

Poul Skydsgaard Ringbæk

Partner

+45 2390 1902

Poul Skydsgaard Ringbæk har siden 1990’erne arbejdet i den finansielle sektor med fokus på kapitalforvaltning og investeringsrådgivning. Poul startede sin karriere hos Danske Bank og har efterfølgende bl.a. siddet som investeringschef hos SEB, chef for Asset Management Sales hos Handelsbanken samt senest fra 2013-2019 siddet som rådgiver for flere af Carnegie Investment Banks største investeringskunder. Poul kom til Scope Investment i 2019.

Wencke Stockholm Normand

Student

+45 3333 0604

Wencke Stockholm Normand studerer cand.polit på Københavns Universitet. Til dagligt bistår Wencke investeringsafdelingen med analysearbejde af virksomheder. Wencke har tidligere arbejdet som student i Warners Bros., hvor hun arbejdede i regnskabsafdelingen. Wencke startede hos Scope Investment i september 2022.

Thomas Riis Dich

Partner

+45 2046 8335

Thomas Riis Dich har siden 2006 arbejdet i den finansielle sektor med fokus på kapitalforvaltning og investeringsrådgivning. Thomas startede sin karriere i Nordea og har senest fra 2017-2022 siddet som rådgiver for flere af Nykredit’s største investeringskunder. Thomas Riis Dich er uddannet HD i Finansiel Rådgivning fra CBS.
Thomas kom til Scope Investment i april 2022.

Danielle Due Andersen

Assisterende kunderådgiver

+45 2428 6301

Danielle Due Andersen er uddannet finanskonsulent fra Lyngbys Handelsgymnasium i 2018. Danielle har siden 2016 arbejdet i EKF Danmarks Eksportkredit, hvor hun blandt andet har beskæftiget sig med bogføring af forskellige finansielle transaktioner. Herudover har Danielle deltaget i udarbejdelsen af diverse månedsrapporteringer og regnskaber. Danielle er en del af teamet som assisterende kunderådgiver og kom til Scope Investment i januar ’20.

Jonas Melchior

CEO & Founder

+45 2921 2402

Jonas Melchior er uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet og har efter 2½ år hos Eversheds Advokataktieselskab arbejdet med kapitalforvaltning igennem en længere årrække, heraf 6 år i Merrill Lynch Bank of America, hvor Jonas de sidste 3 år var salgsdirektør med ansvar for Norden, Belgien og Luxembourg. Før etableringen af Scope Investment har Jonas været administrerende direktør i Accunia Fondsmæglerselskab A/S og bestyrelsesformand for Accunia Oy.

Jens Jørgensen

Chef for kundeafdelingen, Partner

+45 23 39 70 83

Jens Jørgensen har mere end 30 års erfaring med rådgivning om kapitalforvaltning og forretningsudvikling fra Jyske Bank og Nykredit. Som tidligere Kundedirektør i Nykredit Private Banking Elite har Jens været en betydelig drivkraft i opbygning af Nykredit indenfor Private Banking segmentet, ligesom Jens har betydelig erfaring indenfor flere aktivklasser. Efter Jens’ 17 år i Nykredit ser Jens frem til at arbejde mere individuelt med kunder og kolleger. Efter uddannelse i Jyske Bank har Jens siden gennemgået diverse faglige videreuddannelser.

Jens kom til Scope Investment den 1. november ’22.

Sara Paaske

Controller

+45 52 50 23 79

Lars Bedsted Caspersen

CFO

+45 2019 4518

Lars Bedsted Caspersen er uddannet cand.oecon. fra Århus Universitet har i en årrække beskæftiget sig med økonomi og finansiering i elsektoren. I 2005 skiftede Lars til en stilling som økonomichef i EKF, Danmarks eksportkredit, og blev senere vicedirektør med ansvar for økonomi, risikostyring, kreditvurdering, IT og HR. Herudover var Lars ansvarlig for etableringen af compliancefunktionen i EKF. Lars kom til Scope Investment i januar 2018.

Natasja Kunde

Student

+45 3333 0604

Natasja Kunde studerer cand.polit på Københavns Universitet. Til dagligt bistår Natasja administrationsafdelingen med ekstern rapportering, bogføring og præsentationsmateriale. Natasja er tidligere balletdanser på det Kongelige Teater og underviser i dag både børn og voksne ved siden af studiet. Natasja startede hos Scope Investment i september 2022. 

Caroline Frostholm Jørgensen

Analytiker

+45 2069 8668

Caroline Frostholm Jørgensen er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet med speciale i finansiering. Tidligere har Caroline arbejdet som student for Scope Investment, hvor hun bistod med diverse studenteropgaver, herunder låneadministration, aktie- og kreditanalyse mv. Caroline kom til Scope Investment i juni 2018 og startede fuldtid som analytiker i september 2021. Caroline er ansvarlig for Scope Investments ESG politik.

Mads Dalgaard

Senior Associate

+45 31 50 71 58

Mads Dalgaard  er uddannet cand.merc. fra CBS i 2016 i Accounting, Strategy & Control. Umiddelbart efter afsluttet uddannelse arbejdede Mads hos Bloomberg i London, hvor han rådgav om finansiel modellering indenfor flere aktivklasser. Efterfølgende har Mads arbejdet med ejendomstransaktioner og rådgivning om udvikling og asset management hos Catella Investment Management i København. Senest har Mads arbejdet hos en af nordens største kapitalfonde indenfor fast ejendom, NREP, med fokus på investeringer i co-living koncepterne UMEUS og Noli. Mads kom til Scope Investment i August 2023.

Nikolaj Herlufsen

Portfolio Manager

+45 2534 1629

Nikolaj Herlufsen er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet med speciale i finansiering. Nikolaj har siden 2017 arbejdet for Danske Bank, Debt Capital Markets, hvor han blandt andet har rådgivet større danske og internationale selskaber i udstedelse af gældsinstrumenter på det europæiske marked. Seneste har Nikolaj arbejdet med syndikering af obligationer for såvel stater som erhvervsselskaber. I Scope Investment fungerer Nikolaj som porteføljemanager med fokus på børsnoterede kreditobligationer, hvilken stilling han tiltrådte i januar 2022.  

Jan Bryding

Partner

+45 6161 3352

Jan Bryding, HD (F) arbejdede igennem en længere årrække i Nordea Markets, hvor han rådgav danske og udenlandske investorer om obligationer, valuta mm. Mens Jan var i Nordea Markets, var han i 3 år udstationeret i New York, hvor han rådgav amerikanske investorer.
Inden Jan kom til Scope Investment i juni ’20 har han siden 2005 rådgivet omkring kapitalforvaltning i SEB Private Banking, DK.

Andrej Makar

Portfolio Manager

+45 5455 8115

Andrej Makar er uddannet HD i Finansiel Rådgivning fra CBS. Med 30 års erfaring fra den finansielle verden har han haft fokus på investment banking, finansielle markeder, trading & sales samt asset management. Andrej har været ansat i CFO- og trading-funktioner i en række forskellige banker. Desuden har han gennem en årrække været medlem af Nationalbankens primary dealer udvalg samt Finansrådets rente og obligations udvalg.

Magnus Lyngby

Student

+45 3333 0604

Magnus Lyngby studerer cand.polit på Københavns Universitet. Magnus bistår til dagligt investeringsafdelingen og middle- og backoffice med afkastrapportering, procesoptimering og databehandling. Magnus har tidligere arbejdet i Danske Banks AML og KYC afdeling for erhvervskunder. Magnus startede hos Scope Investment i maj 2023.

Maria Kjærgaard Andersen

Student

+45 3333 0604

Maria Kjærgaard Andersen studerer cand.merc.mat på Copenhagen Business School. Til dagligt bistår Maria investeringsafdelingen med analysearbejde af virksomheder. Maria har tidligere arbejdet som studentermedhjælper i AP Pension, hvor hun bl.a. arbejdede med databehandling og deres digitale løsninger henvendt til kunderne. Maria startede hos Scope Investment i september 2022.

Peter K. Lindegaard

Peter K. Lindegaard er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og arbejder i dag som Head of Listed Investments i Industriens Pension. Han har mangeårig erfaring fra ledelsesposter i den internationale finansielle sektor med kernekompetencer inden for primært kapitalforvaltning og aktivallokering. Peter Lindegaard har tidligere varetaget ledelsesposter i bl.a. Danica Pension og Nordea Group.

Daniel W. Probst

Daniel W. Probst er uddannet cand.merc.fir. fra Copenhagen Business School, hvor han også fungerer som ekstern lektor. Han arbejder i dag som aktiechef i Realdania. Daniel W. Probst har tidligere haft en række poster i den finansielle sektor, herunder bl.a. som analysechef i Gudme Raaschou, chefstrateg i Alfred Berg Asset Management og Investment Manager i TryghedsGruppen.

Mads Skaaning

Mads Skaaning er uddannet cand. merc. fir. fra Copenhagen Business School og arbejder i dag som Obligationschef i PKA. Hans kernekompetencer ligger indenfor obligationer, herunder struktureret kredit og alternative investeringer. Mads Skaaning har tidligere haft investeringsansvarlige poster som Chief Portfolio Manager hos Danske Capital og ansvarlig for kreditinvesteringer i SEB Pension.

Peter Fly Hansen

Peter Fly Hansen er uddannet HA fra Aarhus Business School og har en MBA i Investment & Finance fra San Diego University i Californien, USA. Han begyndte karrieren i Novo Nordisk/Novozymes, hvor han fra 1991-2000 varetog forskellige stillinger inden for økonomi og finans. Siden kom han til Carnegie Investment Bank, hvor han var i 12 år. Igennem denne periode var han bl.a. 6 år i New York, hvor han havde ansvaret for rådgivning af institutionelle kunder inden han vendte tilbage til København, og blev chef for aktieanalyse, aktiesalg og handel. Inden han sluttede i Carnegie fungerede han fra 2008 til 2010 i 2 år som adm. direktør. I 2012 stiftede Peter Fly sin egen konsulentvirksomhed.

Ivan Rasmussen

Ivan Rasmussen er oprindelig bankuddannet og har desuden en lederuddannelse fra INSEAD i Frankrig. Han har 40 års erfaring inden for den finansielle sektor, primært i Nordea Group, hvor han gennem årene har varetaget en række ledelsesposter, med fokus på Corporate Lending, Investment Banking og Trading. Ivan Rasmussen stiftede i 2012 konsulentvirksomheden IR Advice.

Claus Høeg Madsen

Claus Høeg Madsen er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har siden sin karrieres begyndelse i 1970 været advokat hos Bruun & Hjejle, hvoraf som partner siden 1978. I 2016 udtrådte Claus Høeg Madsen af partnerskabet og fungerer i dag som advokat of counsel i Bruun & Hjejle. Han har gennem sin karriere haft en række betydningsfulde bestyrelseshverv, herunder bestyrelsesformand for Tryg Forsikring A/S og dets moderselskab Tryg amba, næstformand i bestyrelsen for Unidanmark A/S, samt bestyrelsesmedlem i Nordea AB (moderselskabet i Nordea-koncernen), det børsnoterede ISS A/S, samt i forsikringsselskabet Trafik gensidigt. Claus Høeg Madsen er fortsat aktiv i sit bestyrelsesarbejde for en række almennyttige fonde.