Vi støtter

Fundamentet for vores forretning er kompetence, uddannelse og viden. Vi ser uddannelse som vejen til udvikling – også i verdens fattigste lande.

Ifølge FN’s verdensmål er det en fundamental menneskeret, at alle børn skal have mulighed for at uddanne sig. Det er et globalt og samfundsmæssigt ansvar, som vi i Scope Investment gerne vil være med til at løfte.

Det er baggrunden for, at vi har valgt at støtte Butterfly Foundation, en dansk-baseret humanitær organisation, der arbejder for at sikre, at børn i udviklingslande har adgang til skolegang og anden uddannelse. For tiden er fokus rettet mod Cambodja, hvor Butterfly Foundation samarbejder med en lokal skole for udsatte børn i hovedstaden Phnom Penh.

Uddannelse er vejen til udvikling – også i verdens fattigste lande.

Kapitalforvaltning

VI RÅDGIVER DIG OM KAPITALFORVALTNING   

Særlige investeringer

Kontakt os gerne for et uforpligtende møde   

Jonas Melchior

CEO & Founder

+45 2921 2402

Jonas Melchior er uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet og har efter 2½ år hos Eversheds Advokataktieselskab arbejdet med kapitalforvaltning igennem en længere årrække, heraf 6 år i Merrill Lynch Bank of America, hvor Jonas de sidste 3 år var salgsdirektør med ansvar for Norden, Belgien og Luxembourg. Før etableringen af Scope Investment har Jonas været administrerende direktør i Accunia Fondsmæglerselskab A/S og bestyrelsesformand for Accunia Oy.