HVORFOR SCOPE INVESTMENT?

Vores afkast i 2023

0 %

Lyder det, som noget for dig?

Hos os får du

Afkast i særklasse

Hos Scope Investment leverer vi afkast i særklasse, og slår således benchmark på både aktier og obligationer.

Uafhængighed

Vi yder uvildig og personlig investeringsrådgivning og betragter os selv som uafhængige af alle andre interesser end kundernes.

Erfaring og loyalitet

Kompetence, erfaring og grundighed er centralt, når vi udvælger og strukturerer særlige investeringer til investorerne.

Vores afkast

Aktieporteføljens afkast endte på 27,1 pct. for 2023, hvilket er væsentligt højere end benchmark på 10,1 pct. ÅtD.

Aktier

Aktiebenchmark består pr. 1. juli ’23 af ⅓ OMX C25, ⅓ MSCI Europe og ⅓ S&P 500 inkl. udbytte. 

Obligationer

Obligationsbenchmark består af ½ Nordea Govt. og ½ Nordea Mortgage bond index CM5yr
DET SIGER VORES KUNDER:

I Scope Investment arbejder vi ud fra følgende grundværdier:

Uafhængighed

Vi yder uvildig og personlig investeringsrådgivning og betragter os selv som uafhængige af alle andre interesser end kundernes. Modsat de fleste andre finansielle institutioner er vi ikke bundet af specifikke produktprogrammer.

Integritet

Vi lægger vægt på ordentlighed og gennemsigtighed i kapitalforvaltningen. Vores kunder kan regne med, at vi til enhver tid yder vores rådgivning i deres bedste interesse og varetager plejen af deres formue på en etisk forsvarlig måde.

Grundighed

Vi kombinerer erfaring og grundighed med en analytisk og proaktiv tilgang i såvel vores rådgivning som investeringsløsninger. Målet er at sikre vores kunder det bedst mulige afkast kombineret med en høj grad af sikkerhed.

Kompetence

Vi skræddersyer vores rådgivning til den enkelte kundes behov. Med mange års erfaring fra den internationale finansverden har vi kompetencerne til at udvælge og strukturere fordelagtige investeringsmuligheder. Vi udvikler disse projekter til attraktive løsninger, der er andet og mere end standardprodukter.

Tryghed, tillid og kontinuitet er nøgleord

Når vores kunder betror os at forvalte deres formue, er det vores fornemmeste opgave at sikre, at pengene til enhver tid investeres på den rigtige måde. Formålet er at bevare formuen og skabe det bedst mulige afkast – uden at gå på kompromis med risikoen. Vi går som udgangspunkt efter et sikkert og langsigtet afkast på den investerede formue.

Kontakt mig for et uforpligtende møde

Jeg ser frem til at drøfte dit investeringsbehov og præsentere dig for løsninger, der kan optimere afkastet på din formue.

Jens Jørgensen

Chef for kundeafdelingen, Partner

Mød vores team

John Ewertsen

Partner

+45 4050 8998

Thomas Riis Dich

Partner

+45 2046 8335

Poul Skydsgaard Ringbæk

Partner

+45 2390 1902

Jan Bryding

Partner

+45 6161 3352

Lars-Ulrik Fangel

Partner

+45 6130 6035

Michael Lund

Partner

+45 3131 3990

Markedskommentar

Nyheder hver måned

Når du er tilmeldt vores markedskommentar, holder vi dig løbende opdateret om vores syn på de finansielle markeder samt vores forventninger hertil.

Læs om hvordan vi behandler dine data i vores privatlivspolitik

John Ewertsen

Partner

+45 4050 8998

John Ewertsen har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor med fokus på aktierådgivning og kapitalforvaltning, bl.a. som iværksætter, Head of Asset Management i EIK Bank fra 2007-2011 og partner i Accunia Fondsmæglerselskab A/S fra 2014-2016. Senest har John været direktør hos Aktiefokus. John kom til Scope Investment i 2019.

Thomas Riis Dich

Partner

+45 2046 8335

Thomas Riis Dich har siden 2006 arbejdet i den finansielle sektor med fokus på kapitalforvaltning og investeringsrådgivning. Thomas startede sin karriere i Nordea og har senest fra 2017-2022 siddet som rådgiver for flere af Nykredit’s største investeringskunder. Thomas Riis Dich er uddannet HD i Finansiel Rådgivning fra CBS.
Thomas kom til Scope Investment i april 2022.

Poul Skydsgaard Ringbæk

Partner

+45 2390 1902

Poul Skydsgaard Ringbæk har siden 1990’erne arbejdet i den finansielle sektor med fokus på kapitalforvaltning og investeringsrådgivning. Poul startede sin karriere hos Danske Bank og har efterfølgende bl.a. siddet som investeringschef hos SEB, chef for Asset Management Sales hos Handelsbanken samt senest fra 2013-2019 siddet som rådgiver for flere af Carnegie Investment Banks største investeringskunder. Poul kom til Scope Investment i 2019.

Jan Bryding

Partner

+45 6161 3352

Jan Bryding, HD (F) arbejdede igennem en længere årrække i Nordea Markets, hvor han rådgav danske og udenlandske investorer om obligationer, valuta mm. Mens Jan var i Nordea Markets, var han i 3 år udstationeret i New York, hvor han rådgav amerikanske investorer.
Inden Jan kom til Scope Investment i juni ’20 har han siden 2005 rådgivet omkring kapitalforvaltning i SEB Private Banking, DK.

Jonas Melchior

CEO & Founder

+45 2921 2402

Jonas Melchior er uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet og har efter 2½ år hos Eversheds Advokataktieselskab arbejdet med kapitalforvaltning igennem en længere årrække, heraf 6 år i Merrill Lynch Bank of America, hvor Jonas de sidste 3 år var salgsdirektør med ansvar for Norden, Belgien og Luxembourg. Før etableringen af Scope Investment har Jonas været administrerende direktør i Accunia Fondsmæglerselskab A/S og bestyrelsesformand for Accunia Oy.